Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]



Mail this Foto to a friend



< Previous

Next >
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Sunday, 28-Oct-2007 21:40
Bitrhday Party
Today pi rumah Hamami for anak dia punya birthday. Adam jugak nama dia..... macam biasa budak2 nie baru sampai malu je.... takleh berenggang sikit pun..... nasib baik nak makan... Amir makan banyak jugak. Semua kek yang ada dia makan. Adam plak makan sikit je..... sibuk main je... habis mainan situ budak monster berdua nie buat macam harta sendiri...... siap nak main ngan present birthday boy lagi....... ada kawan tu bawak parent dia skali since diorang datang cuti kat sini. So Adam bila nampak je mak budak tu dia pergi terus kat aunty tu and borak ngan dia. adam ingat mimi dia.... asyik cakap "Ba... mimi ...Ba".... klakar betul....... masa bukak present birthday boy, ada budak merajuk coz dia pun nak present skali......

© Pidgin Technologies Ltd. 2016